22Bet Romania

Operatorul 22Bet îşi ajută jucătorii să îi acceseze mult mai uşor oferta cu pariuri şi jocuri de noroc prin aplicaţia mobilă şi varianta browser. Fie că un jucător deţine un telefon Android sau iOS, se va aduce din start un plus clienţilor care doresc să utilizeze serviciile 22Bet din mers. Atât aplicaţia 22Bet România cât şi versiunea mobilă sunt optimizate şi funcţionează fără întreruperi – atâta timp cât pariorul are o conexiune bună la internet. În acest articol se va dezbate cum se poate descărca şi instala aplicaţia mobilă precum şi care sunt plusurile versiunii clasice.

Aplicaţie Mobilă Pentru iOS

Poţi să fii mai aproape de lumea fascinantă de pariuri sportive mobile prin descărcarea aplicaţiei iOS. Poţi lua cu tine un mall întreg de evenimente sportive desfăşurate zilnic pentru o gamă uriaşă de pieţe sportive. 22Bet app este valabilă doar pentru utilizatorii iOS – pentru telefoanele iPhone şi pentru orice tip de tabletă iPad. Operatorul oferă o pagină specială din care se poate descărca aceasta aplicaţie mobile-friendly prin scanarea unui cod QR sau prin Apple Store.

Cum se Descarcă şi se Instalează Aplicaţia

Descărcarea prin codul QR este foarte ușor de urmat prin paşii descriși mai jos. La prima vedere, este posibil să pară puţin mai greu față de instalarea directă prin Apple Store.

 1. Se va scana codul QR unic oferit de operatorul de pariuri sportive 22Bet
 2. Va apărea pe ecranul telefonului un nou tab în care se va da click pe butonul instalare
 3. Vei aştepta câteva momente pentru ca instalarea să se sfârşească şi să accesezi aplicaţia
 4. Imediat după instalare, mergi în Setări – General – Managementul Dispozitivului şi selectează “KONTRAST” OOO
 5. În ultimă instanţă, trebuie doar să accepţi ultima notificare apărută pe ecran şi poţi să deschizi aplicaţia și să folosești datele pentru login
 6. Poți sa faci și o depunere cu bani reali pentru a concepe biletele la pariuri de pe mobil pe 22Bet

Utilizatorii aleg foarte des instalarea 22Bet România folosind App Store. Este o metodă convenabilă, la îndemâna tuturor.

 1. Mai întâi, intra în meniul iTunes & App Store şi apasă pe “Apple ID” unde dai click pe “Vezi Apple ID” şi vei scrie parola
 2. Ulterior apeşi pe secţiunea “Schimbă Regiunea sau Țara” şi vei alege la rândul tău Nigeria
 3. Mergi direct în App Store unde vei scrie denumirea aplicaţiei, adică chiar 22Bet
 4. Apeşi pe butonul descărcare care mai poate să apară şi sub denumirea download conform limbii în care ai meniul general al telefonului
 5. Aştepţi descărcarea şi ai aplicaţia 22Bet instalată!
Inscrie-te

Aplicaţie Mobilă Pentru Android

22Bet app pentru Android este disponibil și optimizat pentru mobil doar prin extensia .apk. Nu poate sa fie descarcat prin Google Play dar, aplicația oferită este la fel de bună pentru mobil și e compatibilă cu tabletele.

Cum se Descarcă şi se Instalează Aplicaţia

Inscrie-te

Versiunea Mobilă a Site-Ului

Dacă nu eşti fan al descărcării 22Bet app, lucrurile sunt mai simple prin accesarea ofertei prin browser de pe smartphone sau de pe un device inteligent ca o tabletă. Se deschide motorul de căutare favorit şi se va tasta numele operatorului în bara de căutare, adică 22Bet. Poţi deschide cont la fel de rapid prin butonul “Înregistrare”.

Dacă ai cont deja, apeşi doar pe “Logare” ori “Login” şi oferi ID-ul ori email-ul şi parola contului. Majoritatea funcţiilor speciale de pe desktop sunt regăsite şi în versiunea de browser. Poţi să vezi pariurile live, să alegi mai uşor evenimentele care au cote mărite şi chiar să te orientezi către meniurile pentru tipuri de pariuri speciale.

22Bet pe Mobil: Cerinţe de Sistem

Din fericire pentru jucători, cerinţele de sistem sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor aflate la ora actuală pe piaţă. Asta înseamnă că 22Bet poate să fie accesat foarte uşor. Orice browser web este optimizat pentru pagina operatorului, pornind de la Chrome până la Mozilla sau Safari. Pentru aplicaţie, fiecare marcă valabilă pe piaţa cu excepţia Blackberry se pretează şi rulează 22Bet fără intemperii. În cadrul dispozitivelor compatibile se enumeră şi:

Inscrie-te

Întrebări despre versiunea mobilă a casei de pariuri

 • Pot să pun pariuri de pe telefonul meu mobil?

  Desigur că utilizatorii aplicaţiei mobile sau a variantei de browser au posibilitatea de a pune pariuri de pe telefon. Gama este foarte largă, pieţele sportive şi cotele rămân aceleaşi cu, cele pe care le găsești în varianta desktop.

 • Se poate lua un bonus de bun venit de pe telefonul meu mobil?

  La înregistrare, din app sau prin motorul de căutare, poţi să alegi un bonus de bun venit pentru pariuri sportive. Urmează termenii şi cerinţele pentru activare şi pachetul pentru clienţii noi va fi al tău.

 • Pot să descarc 22Bet app direct pe smartphone-ul meu?

  Da, poţi să descarci 22Bet dacă ai iOS - prin scanarea codului QR sau prin App Store iar, dacă ai Android, te poţi folosi de extensia .apk